Update COVID-19

1 april 2020 - Nieuws

Beste relaties,

Hierbij zou EG Group u graag een update willen geven met betrekking tot de maatregelen die wij hebben genomen naar aanleiding van het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) om verspreiding te remmen en business continuïteit te borgen.

Gezondheid heeft onze topprioriteit
Allereerst, de gezondheid en veiligheid van u als partners en onze eigen medewerkers blijft onze top prioriteit. Momenteel proberen we te identificeren wat de gevolgen van het virus zullen zijn voor de gehele keten/supply chain.

De volgende maatregelen hebben we intern getroffen:

  • We adviseren onze medewerkers om, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis te werken
  • Alle grote bijeenkomsten zijn afgelast, overleggen vinden zoveel mogelijk digitaal plaats.
  • Hygiëne-instructies zijn verstrekt

Op dit moment heeft het virus geen gevolgen voor de continuïteit van onze business. De gehele keten/supply chain is volledig operationeel. EG Group verwacht op dit moment ook geen problemen ten aanzien van de leveranties van smeermiddelen of brandstofproducten. Onze voorraad posities zijn op dit moment op peil en hiermee kunnen wij voldoen aan uw behoeften.

Indien wij op enig moment niet meer aan uw behoefte kunnen voldoen, dan zal uw contactpersoon binnen EG Group direct contact met u opnemen.

Bereikbaar zoals u van ons gewend bent
Verder volgt EG Group alle ontwikkelingen rondom het virus op de voet en worden aanbevelingen van de autoriteiten opgevolgd. EG Group blijft potentiële negatieve effecten voor de business monitoren (in het bijzonder voor productie en leveringen). Waar nodig wordt geprobeerd naar alternatieve oplossingen te zoeken.

Ondanks alle maatregelen blijven wij bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Als u meer hulp of informatie wenst, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen EG Group.

Bedankt voor uw geduld en begrip in deze uitdagende tijden.

Met vriendelijke groet,
EG Group

Jurgen Artz – EG Fuel Director – Europe

Social Media
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.