Smeermiddelen

EG Group beschikt over een uitgebreid assortiment smeermiddelen en is exclusief geautoriseerd distributeur van Texaco smeermiddelen. Het magazijn in Moordrecht heeft een zeer ruime voorraad en dat biedt EG Group de mogelijkheid om bestelde producten binnen 24 uur te leveren. Naast een uitgebreid assortiment van verpakte smeermiddelen beschikt EG Group over een distributiesysteem voor bulkleveranties van smeermiddelen.

Vul het aanvraagformulier in of vraag bij onze commerciële afdeling (+31 (0)76 799 63 14) naar uw mogelijkheden en het assortiment.

Texaco

De geavanceerde smeermiddelen van Texaco Lubricants – een handelsmerk van Chevron – zorgen in heel Europa voor betere prestaties dankzij een uitgebreide serie motoroliën voor personenauto’s, heavy duty dieselmotoroliën voor vrachtwagens, zoals Delo heavy duty motorolie, naast antivries en een breed assortiment industriële smeermiddelen. Met meer dan 100 jaar ervaring in Europa, omvatten onze assortimenten smeermiddelen voor auto’s en de industrie onder de merken Texaco®, Chevron®, Havoline®, Delo®, HDAX® en Techron® diverse motoroliën, transmissievloeistoffen, tandwieloliën, smeervetten, hydraulische vloeistoffen, gasmotoroliën, papiermachineoliën en turbineoliën.

Ga naar de online aanbevelingstool van de Texaco smeermiddelen voor het juiste smeermiddel voor uw voertuig.
Klik hier voor productinformatie en de productveiligheidsbladen van Texaco smeermiddelen.

Ook kunt u de product E-guide raadplegen om informatie terug te vinden over Texaco smeermiddelen per categorie/assortiment.

EG Group biedt tevens exclusief het nieuwe verpakkingsconcept Bag-in-Box aan voor universele garages. Kijk hier voor meer informatie.

Social Media
Nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief