Brand Ambassador: Sharon van Rouwendaal

5 augustus 2020 - Nieuws

Vol trots willen we hierbij aankondigen dat lange afstandszwemster Sharon van Rouwendaal, namens EG Group in 2020–2022, als merkambassadeur van Texaco Lubricants Benelux zal optreden! Sharon is 26 jaar oud en heeft onwijs veel indrukwekkende prestaties op haar naam staan. Zo won ze de gouden medaille op de Olympische Spelen in Rio in 2016 tijdens de 10km open water zwemmen. Sharon zal deze titel gaan verdedigen op de Olympische Spelen in Tokyo in 2021. Sharon: “Omdat mijn topsportmotor ook langdurig en optimaal moet presteren tijdens mijn trainingen en wedstrijden vonden we al snel een perfecte koppeling met de eigenschappen van de Texaco Lubricants producten!” We kijken er naar uit om Sharon te volgen op haar weg naar succes!

De Enduring Performance boodschap, waar het Texaco Lubricants merk voor staat, past perfect bij Sharon. De Texaco producten leveren betere en langdurige (motor)prestaties, en dit sluit aan bij de loodzware en bewonderingswaardige prestaties die Sharon zelf ook levert. Presteren op het hoogste niveau vraagt om bescherming van het lichaam/motor om de juiste resultaten te kunnen leveren.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties rondom Sharon via onze Facebook pagina Texaco Lubricants Netherlands of onze Texaco Lubricants BNL Instagram!

Om nog meer te weten te komen over Sharon:

 

 

Social Media
Nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief