Op zoek naar een nieuwe Texaco leverancier?

Tijd voor Texaco!

Retail

EG Fuel maakt deel uit van de EG Group, een toonaangevende onafhankelijke tankstation retailer in Europa, Noord-Amerika en Australië met een gevestigde reputatie als het gaat om het leveren van brandstof-, smeermiddel-, convenience- en food-to-go-aanbod van wereldklasse. EG Group beheert op dit moment meer dan 6.000 tankstations over de hele wereld, onder verschillende A-merken.

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier voor uw tankstation? Wij zijn actief onder de merken Texaco (Xpress), Esso (Express) en Firezone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Texaco

In iets meer dan 100 jaar is Texaco uitgegroeid tot een ijzersterk en wereldberoemd merk. Het vertrouwde logo met de vijfhoekige ster maakt deel uit van ons collectieve geheugen.

Wist u dat:

  • … de ster van de Texaanse vlag als inspiratiebron diende voor die van Texaco? Al sinds 1903 vormen Texaco en de vijfhoekige ster een onafscheidelijk duo.
  • … de grote T in het logo 72 jaar lang groen kleurde? In 1909 koos manager John Romeo Miglietta zo, in combinatie met de rode ster, voor de kleuren van zijn vaderland Italië.
  • … het huidige logo al sinds 1981 niet meer veranderde? Zo kon het uitgroeien tot een ijzersterk en vertrouwd merkbeeld.

Esso

Esso is, naast Texaco, ook een merk dat welbekend is, vooral in de Benelux. Het merk Esso staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten.

 

Vragen over het uitbaten van uw tankstation door/via EG Group: marketing@eurogarages.com of +31 (0)76 799 6600

Social Media
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.