Op zoek naar een nieuwe Texaco leverancier?

Tijd voor Texaco!

Retail

EG Fuel maakt deel uit van de EG Group, een toonaangevende onafhankelijke tankstation retailer in Europa, Noord-Amerika en Australië met een gevestigde reputatie als het gaat om het leveren van brandstof-, smeermiddel-, convenience- en food-to-go-aanbod van wereldklasse. EG Group beheert op dit moment meer dan 6.000 tankstations over de hele wereld, onder verschillende A-merken.

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier voor uw tankstation? Wij zijn actief onder de merken Texaco (Xpress), Esso (Express) en Firezone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Texaco

In iets meer dan 100 jaar is Texaco uitgegroeid tot een ijzersterk en wereldberoemd merk. Het vertrouwde logo met de vijfhoekige ster maakt deel uit van ons collectieve geheugen.

Wist u dat:

 • … de ster van de Texaanse vlag als inspiratiebron diende voor die van Texaco? Al sinds 1903 vormen Texaco en de vijfhoekige ster een onafscheidelijk duo.
 • … de grote T in het logo 72 jaar lang groen kleurde? In 1909 koos manager John Romeo Miglietta zo, in combinatie met de rode ster, voor de kleuren van zijn vaderland Italië.
 • … het huidige logo al sinds 1981 niet meer veranderde? Zo kon het uitgroeien tot een ijzersterk en vertrouwd merkbeeld.

Als Texaco retailer maakt u deel uit van een uitgebreid en strategisch netwerk in de Benelux. Stapt u mee in ons netwerk, dan bieden wij u maximale ondersteuning om uw doelstellingen te bereiken. Texaco heeft een eigen spaarprogramma Texaco Stars, en ondersteunt retailers bij hun salesverhaal door middel van marketingcampagnes en promotionele acties. Texaco is meer dan alleen een brandstoffenleverancier. We hebben voor onze retailers een totaalpakket klaar! Heeft u vragen of zoekt u ondersteuning op commercieel- of strategisch vlak? Onze Area Sales Manager helpt u graag!

Esso

Esso is, naast Texaco, ook een merk dat welbekend is, vooral in de Benelux. Het merk Esso staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het bestaat al meer dan 125 jaar! Esso heeft een groot netwerk in de Benelux met meer dan 800 stations.

Esso garandeert een veilige en betrouwbare aanvoer.

Wist u dat:

 • Esso en Mobil technology partners van Aston Martin Red Bull racing zijn?
 • Esso een sterk en compleet aanbod van high performance Esso-synergy brandstoffen aanbieden op onze stations?
 • Elke 3 maanden een customer experience onderzoek uitvoeren door middel van Mystery shoppers?

Third Party Cards

EG Group is voor haar retail stations aangesloten bij verschillende kaartuitgevers, zogenaamde Third Party Cards (TPC). EG Group accepteert maar liefst 47 kaarten op haar netwerk in de Benelux en Frankrijk, bij de stations onder de Esso, Texaco, BSP, Firezone en BP-paraplu.

Wist u dat:

 • De meeste TPC kaarten in zowel de Benelux als in Frankrijk geaccepteerd worden?
 • We in Nederland maar liefst 553 sites hebben, waar 37 TPC’s geaccepteerd worden?
 • We in België maar liefst 233 sites hebben, waar 34 TPC’s geaccepteerd worden?
 • We in Luxemburg maar liefst 18 sites hebben, waar 34 TPC’s geaccepteerd worden?
 • We in Frankrijk 339 sites hebben, waar 25 TPC’s geaccepteerd worden?

 

Heeft u vragen over het uitbaten van uw tankstation door/via EG Group? Of wilt u meer weten over het doorstromen/de acceptatie van uw kaart op het EG netwerk in de Benelux of Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op via:

marketing@eurogarages.com of +31 (0)76 799 6600

Social Media
Nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief