EG Group is aanwezig op de Autoprof beurs in Gorinchem

5 april 2022 - Nieuws

Autoprof beurs in Gorinchem

Wij zullen namens EG Group, in samenwerking met Texaco, aanwezig zijn op de Autoprof beurs in Gorinchem. Dit is dé vakbeurs voor de automotive branche en vindt plaats op 19, 20 en 21 april 2022.

De Auto Prof vakbeurs is de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk- en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

EG Group zal hier aanwezig zijn met een Texaco stand (standummer E.108), en wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een koffie en een praatje.

Mocht u vragen hebben over Texaco brandstoffen en smeeroliën, of kunnen wij wellicht wat voor elkaar betekenen? Dan horen we het graag via egfuel@eurogarages.com.

Middels deze link kunt u uw bezoek als partner van EG Group gratis registreren:

https://registration.gesevent.com/survey/3vyafqsz9fnb4?actioncode=NTWO000077SUH&partner-contact=30cmtwjkcaj76

We hopen u daar te zien!

Praktische informatie:
Datum: 19, 20 en 21 april 2022
Stand EG Group – Texaco: E.108
Openingstijden: 15:00 – 22:00 uur
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Social Media
Nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief