Neste MY – HVO100

Neste MY Renewable Diesel™ is hét dieselalternatief van dit moment waarmee u de CO2-uitstoot van uw bestaande wagenpark direct tot een minimum terug kunt brengen. Neste MY Renewable Diesel™ is ook aan te duiden als HVO100. De afkorting HVO staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil’. Dit type dieselbrandstof is geproduceerd op basis van met waterstof behandelde plantaardige oliën en restafval, zoals dierlijke vetten. Het getal ‘100’ achter HVO geeft aan dat het gaat om een duurzame diesel van hoge kwaliteit in de meest pure vorm (100%), niet gemixt.

EG Group levert enkel Neste MY Renewable Diesel dat volledig is vervaardigd vanuit ‘used cooking oil’ (100% HVO-UCU) en dus niet uit palmolie, sojaolie en andere voedselgewassen.

Neste MY Renewable Diesel™  is een volwaardige dieselvervanger en kan zonder technische aanpassingen worden getankt. Neste MY Renewable Diesel™ is aanzienlijk minder belastend voor het milieu en zorgt voor tot wel 90% lagere uitstoot van broeikasgassen en 33% minder fijnstof in vergelijking met fossiele diesel. Neste MY Renewable Diesel™ is een echte drop-in brandstof. Geschikt voor alle dieselmotoren en direct te gebruiken.

 • Tot wel 90% minder Co2 uitstoot
 • Geur- en kleurloos
 • Schonere verbranding
 • Krachtig en efficiënt
 • Superieure koud-weer prestaties
 • Onbeperkt houdbaar
 • EN15940-nomering voor paraffinische dieselbrandstof

NesteMy Factsheet NL 230620

Vanaf nu kunt u Neste MY Renewable Diesel tanken bij meer dan 50 van onze tanklocaties in Nederland en kunnen wij het veelal binnen 24 uur homebase leveren.

Meer informatie? Kijk op www.nestemy.nl of neem contact met ons op via B2BfuelNL@eurogarages.com of 076 799 63 01.

  CO2e Reductie Calculator

  Bereken de uitstootvermindering van broeikasgassen door het tanken van Neste MY Renewable Diesel™ in plaats van fossiele diesel.
  Vul in de volgende regel uw jaarlijkse dieselverbruik in liters in.

  tCO₂eqJaarlijkse uitstoot met fossiele diesel
  tCO₂eqJaarlijkse uitstoot met Neste MY Renewable Diesel
  tCO₂eqTot wel 90% CO2e-reductie
  Mogelijke CO2e-reducties zijn gedurende de levenscyclus en uitsluitend vergeleken met fossiele diesel. Om deze reducties te bereiken, moet Neste MY Renewable Diesel ongemengd worden gebruikt. De methode die wordt gebruikt om de emissies in de levenscyclus en de emissiereductie te berekenen, voldoet aan de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (2009/28 /EC).

  Meer weten?

  Staat CO2 reductie ook hoog op de agenda dit jaar? Dan komt onze accountmanager Joyce Schipper graag met u in contact voor een vrijblijvend en kosteloos advies om te zien hoe Neste MY voor u het verschil kan maken.

  Joyce Schipper
  Uw accountmanager:
  Joyce Schipper
  Senior Key Account & BU Development Manager
  +31 (0)6 2200 5761
  joyce.schippers@eurogarages.com

  Social Media
  Nieuwsbrief

  Aanmelden voor nieuwsbrief